Regler och villkor

Här är våra regler och villkor som gäller vid bokning av boende

Bokningsvillkor

Middag, frukost och bastu inkluderas i samtliga rumstyper. Alla priser inkluderar moms. Åldersgräns för bokning: 18 år

En bokning är bindande i och med att den bekräftats med ett mejl via bokningssystemet. Vid bokningen måste du uppge din e-postadress så att du kan få din bokningsbekräftelse. 

Betalningsvillkor

För internetbokning gäller förskottsbetalning med kort. Vi tar emot Visa och Mastercard som betalmedel. All kortdata hanteras säkert vid internetbetalning av vår betalväxel Zettle by PayPal and Sirvoy.

Betalning av bokning gjord via receptionist sker via antingen en betallänk som skickas via e-post eller via fakturering om kund önskat eller via Swish företag.

Avbokningsvillkor

 • Avbokning mer än 7 dagar innan ankomst: Hela beloppet återbetalas, exklusive en expeditionsavgift på 200 kr
 • Avbokning mindre än 7 dagar innan ankomst: 50 % av beloppet återbetalas , exklusive en expeditionsavgift på 200 kr.
 • Avbokning 24 timmar innan ankomst: Ingen återbetalning.
 • Vid byte av datum på din bokning, så hjälper vi såklart till med detta under förutsättning att lediga datum finns.
 • Vid utebliven ankomst debiteras även den totala kostnaden för bokningen.
 • Vid ändring av bokning kontakta oss: info@havrevreten.com eller ring 0707-64018

 

In- och utcheckning

Tälten garanteras stå till ditt förfogande senast kl 15.00 ankomstdagen. Rummet kan disponeras fram till senast kl 11.00 på avresedagen.
Hotellrummet är reserverat för ankomst fram till kl 18.00 ifall senare ankomst inte har överenskommits.

Ansvar vid skada

Vid skadegörelse eller rökning i tältet  efterdebiteras kunden kostnaden för skadan. Detta gäller även för husdjur i rum där eventuell skada uppstår som orsakats av djuret debiteras kunden följdkostnader.

Force majeure

Strejk, lockout, brand eller andra händelser utanför Havrevretens gård ABs kontroll ger rätt till att häva avtalet utan ersättningsansvar.

Husdjur

Vänligen notera att husdjur är endast tillåtna i tält Gjusen.

Presentkort

Våra presentkort betalas och levereras digital. Efter genomfört köp skickas presentkortet via e-post till dig som en utskriftbar pdf.

Presentkortet är en värdehandling och används som betalmedel vid ert besök hos oss. Förlorat presentkort kan tyvärr aldrig ersättas. Presentkortet kan heller inte lösas in mot kontanter.

Vid köp av presentkort har ni 7 dagars öppet köp. Presentkortets värde, med avdrag för en administrativ avgift på 250 kr, återbetalas.

Presentkortet används som betalning vid onlinebokning. I rutan ”Lägg till en bokningskod” skriver du in koden som står på presentkortet och klickar på fältet Tillämpa. Då registreras din kod och du kan fortsätta med din bokning.

Kontakta oss angående returnering och betalning. Våra presentkort har en giltighetstid på två år från inköpsdatum.

Användning av personuppgifter

Havrevreten Glamping använder Personuppgifter för att:
• administrera, tillhandahålla, utveckla och underhålla våra  tjänster.
• bearbeta dina bokningar och beställningar av Tjänsterna (i enlighet med bokningsvillkoren)

När du gjort en bokning hos oss använder vi dina Personuppgifter för att:

 • skicka bokningsbekräftelse, viktig information om den kommande vistelsen och erbjudanden kopplade till vistelsen. Sådana utskick sker via e-post/SMS som du lämnat i samband med bokning.
 • Efter vistelsen kan vi även komma att skicka t ex en enkätundersökning där vi ber dig svara på frågor om din vistelse för att hjälpa oss att förbättra våra tjänster. Vi kan också skicka e-post där vi tackar för besöket.
 • Administrera och registrera köp av presentkort och värdebevis.
 • Diagnostisera fel, optimera tekniken och kunna kontakta dig i händelse av problem med en bokning eller utförandet av Tjänsterna.
 • Analysera och förbättra kvaliteten på – och upplevelsen av – Tjänsterna, individualisera kommunikationen med dig avseende våra Tjänster t.ex. genom att skapa en profil för dig och skicka erbjudande som passar din profil som användare av våra Tjänster,
 • Analysera statistik och användarbeteenden rörande våra Tjänster.
 • Öka din nytta och upplevelse av våra Tjänster på andra vis vi tror du skulle uppskatta, eller marknadsföra tjänster och produkter, direkt eller inte, inklusive beteendemarknadsföring.
 • Göra e-post utskick i form av nyhetsbrev och erbjudanden, till dig som har gett separat samtycke vid bokningstillfället. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på knappen avbeställ i  nyhetsbrevet.

Lagring och överföring av personuppgifter

Dina personuppgifter kommer att lagras under den period som krävs för att uppfylla de syften och ändamål som specificeras i ovan personuppgiftspolicy. Havrevreten Glamping gallrar personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning och raderar eller avidentifierar personuppgifter när ändamålet för behandlingen av personuppgifter inte längre föreligger. Vid fastställande av den period under vilken dina personuppgifter kommer att lagras beaktar vi särskilt de krav på lagringstider som följer av lag, myndighetsrekommendationer, branschpraxis samt eventuella garantiåtaganden.

Om du har samtyckt till att prenumerera på våra nyhetsbrev sparas dina kontaktuppgifter så länge som du själv väljer att fortsätta ta emot nyhetsbrevet. Uppgifterna sparas dock inte längre än nödvändigt med hänsyn till ändamålet med behandlingen.

Om du har några frågor kring behandlingen av Personuppgifterna kan du kontakta Havrevreten Glamping via