Klimakteriesmart

Hitta dig själv i klimakteriet - för dig som vill veta mer om vad som händer med kroppen och hur du kan göra för att hålla dig stark och hitta balansen.

Klimakteriet är en naturlig del av livet. Låt oss möta den med förståelse, kunskap och rätt
redskap för ett hälsosammare åldrande!

Under en heldag får du lära dig om vad som händer i kroppen när kvinnan går in i klimakteriet.

Monica Eriksson är personlig tränare och klimakteriecoach och håller i workshopen. Genom mental och fysisk träning, konkreta kostråd och gemensamma samtal får du en tydlig bild om vad som händer i kroppen under klimakteriet och hur du kan påverka ditt mående. Under dagen kommer två aktiva träningspass att genomföras för att praktisera det vi går igenom.

OBS! Sista anmälningsdagen 7 september.

Information

Tid
Lördag 11 september 2021
kl. 09.30 – 17.00

Pris
För 1350 kr per person ingår en heldag med föreläsningar, fysisk träning, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Plats

Havrevretens gård ligger utanför Trosa, 50 min söder om Stockholm i naturskön och avkopplande miljö. 

Erbjudande till deltagarna

Vill du stanna kvar efter workshopen och äta en trerättersmiddag i ladan går det att köpa till för 500 kr.

Vill du bo över i ett av våra lyxiga glampingtält har du 500 kr i rabatt fre-lör eller lör-sön samma helg som workshopen. Du bor i lyxiga tält med bekväma sängar och sjöutsikt med tillgång till vedeldad bastu, trerättersmiddag serverad i tältet samt frukost i ladan.

Avbokningsvillkor

Workshoppen genomförs endast om minst 8 personer har anmält sig. Vid färre deltagare än 8 personer kommer vi inte kunna genomföra workshoppen och full återbetalning sker i så fall till de som redan anmält sig. Meddelande om dagen blir inställd ges senast tre dagar innan aktivitetsdagen.

Du som deltagare får full återbetalning vid avbokning av aktivitet senast tre dagar innan. Sker avbokning mindre än tre dagar innan aktivitetsdagen är det ingen återbetalning.

Anmälan

Om Monica Eriksson

Monica Eriksson som håller i workshopen arbetar som personlig tränare och är utbildad kbt-terapeut och certifierad klimakteriecoach. Hon har en studio i Trosa samt i Nykvarn. Läs mer om Monica på: http://www.halsovision.se/