Glamping i Sörmland

Ordet glamping kommer från engelskans glamorous camping. Det innebär att du upplever naturen utan att ge avkall på bekvämlighet och din naturupplevelse ges en extra guldkant. En avslappnad paus från vardagen!

Här bor du bekvämt i ett luftigt tält med riktiga sängar med sköna täcken och kuddar. Måltiderna får du serverade vid tältet. Det är som ett hotellrum fast du är ute i naturen!

Tälten är av canvas och ger bra ventilation och skydd för väder och vind.

Det ska vara bekvämt att campa!

Trerätters middag och frukostkorg ingår samt bäddade sängar med sköna sängkläder och handdukar. Badrock och tofflor finns att hasa runt i och ett stenkast från tälten ligger sjön med badbrygga och bastuflotte.

Tälten är utrustade med

Kaffebryggare

Kylskåp

El

Vatten

Du har också tillgång till

Cykel

WC

Dusch

Båtar

Frukost

Parkering

Bastu

Strand

Våra tält:

Tälten är döpta efter de fåglar som man kan se och höra runt sjön som ligger nedanför tälten. Alla tält är av sandfärgad canvastyg som ger en ljus och varm atmosfär inne i tälten och har fönster och dörrar med myggnät. 

Gjusen

Ett tvåmannatält på 16 knm med en dubbelsäng bäddad med fluffiga täcken och filtar. Morgonrock, tofflor och handdukar är framlagda. I tältet finns också en minikyl, kaffemaskin, vattenkokare och tillbringare med färskt vatten. En terrass med loungestolar, hängmatta och matbord. Gjusen har sol hela dagen, sjöutsikt och kvällssol. På grund av eldningsförbud de senaste somrarna använder vi inte levande eld utan vi har några element som man kan sätta på när det blir kyligt.

Lommen

Ett tvåmannatält på 16 kvm med en dubbelsäng bäddad med fluffiga täcken och filtar. Morgonrock, tofflor och handdukar är framlagda. I tältet finns också en minikyl, kaffemaskin, vattenkokare och tillbringare med färskt vatten. En terrass med loungestolar, hängmatta och matbord. Lommen har sol hela dagen, sjöutsikt och kvällssol. På grund av eldningsförbud de senaste somrarna använder vi inte levande eld utan vi har några element som man kan sätta på när det blir kyligt.

Ejdern

Ett fyrmannatält på 20,5 kvm med en dubbelsäng och två enkelsängar bäddade med fluffiga täcken och filtar. Morgonrock, tofflor och handdukar är framlagda. I tältet finns en minikyl, kaffemaskin, vattenkokare och tillbringare med färskt vatten. En terrass med loungestolar, hängmatta och matbord. Ejdern har viss morgonsol men sedan sol hela dagen, sjöutsikt och kvällssol. På grund av eldningsförbud de senaste somrarna använder vi inte levande eld utan vi har några element som man kan sätta på när det blir kyligt.

Trasten

Ett något större tvåmannatält på 19,6 kvm och ligger lite mer avsides än de andra tälten. Tältet har en dubbelsäng bäddad med fluffiga täcken och filtar. Morgonrock, tofflor och handdukar är framlagda. I tältet finns en minikyl, kaffemaskin, vattenkokare och tillbringare med färskt vatten. En terrass med loungestolar, hängmatta och matbord. Trasten har viss morgonsol men sedan sol hela dagen, sjöutsikt och  viss kvällssol. På grund av eldningsförbud de senaste somrarna använder vi inte levande eld utan vi har några element som man kan sätta på när det blir kyligt.

Boka din vistelse: