Glamping Sörmland

Testa glamping i Sörmland

 Glamping Sörmland

Bo bekvämt i våra glampingtält, ät gott och njut av att vara ute i naturen. På Havrevretens gård i Sörmland, 50 minuter från Stockholm bor du i naturen med guldkant.

Testa glamping i Sörmland på Havrevreten

Glamping Sörmland

Havrevretens gård ligger 50 minuter med bil söder om Stockholm utanför den idylliska småstaden Trosa i Sörmland. Gården ligger enskilt vid en klar insjö med egen brygga och det känns som att man är långt ifrån allt.

Kring gården sträcker sig ett naturreservat där vildsvin, kronhjortar, mufflonfår och andra vilda djur strövar fritt.

Hos oss kan du komma och njuta av stillheten och naturen i ett av våra boenden. Vi erbjuder glamping i våra lyxiga glampingtält och har också ett torp för övernattning.

Glamping Sörmland - Om oss

Här kan du bo i ett av våra bekvämt inredda och lyxiga glampingtält och njuta av middagen i kvällssolen med utsikt över sjön med privat brygga och bastuflotte.

Vill du känna brisen ute på sjön finns det båtar, kajaker eller SUP:ar att låna för en tur.

Vill du röra på dig så passerar Sörmlandsleden förbi som är en av Sveriges längsta natur- och kulturvandringsleder med sina 1 000 km och som går runt hela Sörmland ända upp till Stockholm.

Här upplever du stillheten och naturen med närhet till Fiskgjusen som häckar nere vid sjön och Lommens hoande vid solnedgången. 

Rundvandring på gården: