Frågor & Svar

Bil är bästa sättet att ta sig till oss.

Det går att ta regionaltåget till Vagnhärad eller Trosabussen som går direkt från Stockholm, Liljeholmen. Resan tar ca 40 min.

Från Vagnhärad kan man sedan beställa taxi den sista biten av Taxi 10 000. Tel nr: 0156-10 000.

I Glampingpaketet ingår halvpension, tvårätters middag och frukost. Sänglinnen, handdukar, badrock. Allt bäddat och klart.

Ni har gratis tillgång till vedeldad bastu och båtar (kajaker, kanot, roddbåt, Sup).

En trerätters middag serveras vid tältet. 

På morgonen serveras frukosten i vår lada från kl 07.00-09.30. 

Man hyr en fullt utrustad hängmatta som är uppsatt i en vacker skogsbacke. Det ingår liggunderlag, sovsäck, reselakan, kudde och handduk. En tvårätters middag med varmrätt och dessert och frukost ingår i priset.

Gratis tillgång till skogsbastun med utedusch.

Över hängmattan hänger ett regnskydd, sk Tarp. Den fäller man ut och sätter fast i marken med tältpinnar. Det blir som ett tak över hängmattan.

– Avbokning mer än 7 dagar innnan ankomst: Hela beloppet återbetalas, exklusive en expeditionsavgift på 200 kr

– Avbokning mindre än 7 dagar innan ankomst: 50 % av beloppet återbetalas, exklusive en expeditionsavgift på 200 kr.

– Avbokning 24 timmar innan ankomst: Ingen återbetalning. 

– Avbokning pga allvarlig sjukdom eller olycka: Hela beloppet återbetalas oavsett när avboknings görs, mot uppvisande av läkarintyg. Exklusive en expeditionsavgift på 200 kr.

– Om du skulle behöva byta datum på din bokning, så hjälper vi såklart till med detta under förutsättning att lediga datum finns.

 Avbokning görs skriftligen till info@havrevreten.com som gäller i och med att en bekräftelse skickas från oss.

Tälten är gjorda i canvastyg som både ventilerar och är regnsäkra. Tälten står på varsin terrass ca 25-50 m från varandra och alla har sjöutsikt och sol hela dagen.
De små tälten har en dubbelsäng och är beräknade för 2 vuxna personer. Går att separera till två enkelsängar.
Det stora tältet har en dubbelsäng och två enkelsängar och är beräknade för 4 vuxna eller för vuxna/familj.

Vi har tyvärr ingen resesäng att erbjuda för små barn.

Det finns liggunderlag samt varm sovsäck och en extra filt om det skulle behövas. Men det kan vara bra att tänka på lager-på-lager-principen och ha något varm på sig och kanske en enkel mössa om det är en kylig kväll.

Vi har en toalettvagn vid tältplatsen. Den delar man med de andra tälten. Den har två badrum med dusch, handfat och vattentoalett.

Parkering finns vid tältplatsen. 

Barn får följa med men tälten står på terrasser med nivåskillnader runt om. Miljön runt terrasområdet är kuperat så att ta med små barn skulle vi kanske inte rekommendera. Större barn går bättre.

Ja, vi har ett begränsat antal presentkort till försäljning inför säsongen 2021. Presentkortet gäller för säsong 2021 och 2022 och kommer finnas för tre olika belopp. Köp av presentkort sker genom att skicka in en beställning. Vi återkommer sedan med en bekräftelse tillsammans med en säker länk till betalning. När betalningen är genomförd skickar vi presentkortet i pdf-format.

OBS! Mottagaren behöver bli informerad om att vara ute i god tid för att använda/boka övernattning med ett presentkort. Ger man bort en hel tältnatt med allt inkluderat så kan köparen av presentkortet boka ett preliminärt datum som sedan presentkortsinnehavaren kan boka om. 

Se respektive aktivitet för att se avbokningspolicyn.

Avbokning pga allvarlig sjukdom eller olycka: Hela beloppet återbetalas oavsett när avboknings görs, mot uppvisande av läkarintyg. Exklusive en expeditionsavgift på 200 kr.

Det finns ett utedass i skogen och en vanlig toalett i ladan som ligger ca 200 meter från hängmattorna i skogen. 

Det är nog något du själv bäst kan avgöra men vi har några barnsovsäckar om vi får några små gäster.