Frågor & Svar

Tälten är gjorda i canvastyg som både ventilerar och är regnsäkra. Tälten står på varsin terrass ca 25-50 m från varandra och alla har sjöutsikt och sol hela dagen.
De små tälten har en dubbelsäng och är beräknade för 2 vuxna personer.
Det stora tältet har en dubbelsäng och två enkelsängar och är beräknade för 4 vuxna eller för vuxna/familj.

Vi har tyvärr ingen resesäng att erbjuda för små barn.

Vi har en toalettvagn vid tältplatsen. Den delar man med de andra tälten. Den har två badrum med dusch, handfat och vattentoalett.

Bil är bästa sättet att ta sig till oss.

Det går att ta regionaltåget till Vagnhärad eller Trosabussen som går direkt från Stockholm, Liljeholmen. Resan tar ca 40 min.

Från Vagnhärad kan man sedan beställa taxi den sista biten av Taxi 10 000. Tel nr: 0156-10 000.

Torpet har självhushåll med ett fullt utrustat kök med kaffekokare, micro, diskmasikn spis och ugn. Öppenspis finns i vardagsrummet       med tillgång till ved. Varmluftpump finns annars för uppvärmning av stugan. Barn grind går att sätta i trappen upp till övervångingen.       Dock går det inte att barnsäkra trappen ned från övervåningen då det är en gammal torpartrapp som är brant och smal.Tillgång till barnstol och barnsresesäng finns. Badrum med dusch och tvättmaskin. Lakan och handukar ingår. I priset ingår även tillgång till bastu och båtar.

Parkering finns vid tältplatsen. 

Barn får följa med men tälten står på terrasser med nivåskillnader runt om. Miljön runt terrassområdet är kuperat så att ta med små barn skulle vi kanske inte rekommendera. Större barn går bättre.

Det finns handdukar, badrock och sänglinne i tältet.

Ni har tillgång till vedeldad bastu och båtar (kajker, konot, roddbåt, sup).

Middagen består av en förrätt med smakprover från lokala producenter. Huvudrätten består av en matig sallad med kött/fisk/vegitariskt alternativ och gröna tillbehör. Middagen avslutas med en dessert.

På morgonen serveras frukosten i vår lada från kl 08.00-10.00. Frukosten består av kaffe, yoghurt med hemlagad musli, hembakt bröd, pålägg, grönt samt frukt och ekologiska ägg.

OBS! Torpet har självhushållning och ingår inte i glampingen. Dvs ingen mat/frukost ingår.

Ja, vi har ett begränsat antal presentkort till försäljning inför säsongen 2021. Presentkortet gäller för säsong 2021 och 2022 och kommer finnas för tre olika belopp. Köp av presentkort sker genom att skicka in en beställning. Vi återkommer sedan med en bekräftelse tillsammans med en säker länk till betalning. När betalningen är genomförd skickar vi presentkortet i pdf-format.

OBS! Mottagaren behöver bli informerad om att vara ute i god tid för att använda/boka övernattning med ett presentkort. Ger man bort en hel tältnatt med allt inkluderat så kan köparen av presentkortet boka ett preliminärt datum som sedan presentkortsinnehavaren kan boka om. 

– Avbokning mer än 7 dagar innnan ankomst: Hela beloppet återbetalas, exklusive en expeditionsavgift på 200 kr

– Avbokning mindre än 7 dagar innan ankomst: 50 % av beloppet återbetalas, exklusive en expeditionsavgift på 200 kr.

– Avbokning 24 timmar innan ankomst: Ingen återbetalning. 

– Avbokning pga allvarlig sjukdom eller olycka: Hela beloppet återbetalas oavsett när avboknings görs, mot uppvisande av läkarintyg. Exklusive en expeditionsavgift på 200 kr.

– Om du skulle behöva byta datum på din bokning, så hjälper vi såklart till med detta under förutsättning att lediga datum finns.

 Avbokning görs skriftligen till info@havrevreten.com som gäller i och med att en bekräftelse skickas från oss.

Se respektive aktivitet för att se avbokningspolicyn.

Avbokning pga allvarlig sjukdom eller olycka: Hela beloppet återbetalas oavsett när avboknings görs, mot uppvisande av läkarintyg. Exklusive en expeditionsavgift på 200 kr.