Guidad dagstur på cykel genom det Sörmländska landskapet

Boka

Dagstur för MTB-nybörjare

4 juli

Guidad dagstur på cykel genom det

sörmländska landskapet för dig som är nybörjare på MTB-cykling

 

Vill du känna vinden i håret och solen mot din kind medan du rullar ut med grusvägar och stigar genom det sörmländska landskapet?


Detta är tillfället för dig som är nybörjare inom MTB och vill ut och njuta av en säker men utmanande och njutningsfull dag ute i naturen.


Veronica är er erfarna MTB-guide som kommer visa er några speciellt utvalda platser att upptäcka utanför Trosa. Start och mål här på Havrevretens gård där vi även kommer att äta vår lunch.


Har du egen MTB-cykel tar du med dig den annars går det att hyra via Veronica. Fyll i formuläret nedan om du önskar hyra en MTB-cykel.


Pris

För 1 250 kr per person ingår en heldag med guide, förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.

Behöver du hyra cykel kostar det 500 kr. Då är den genomgången och finns på plats när du kommer.


Erbjudande till deltagarna

Du  som önskar stanna kvar efter en dag på grusvägarna kan till ett rabatterat pris av 500 kr sova i ett exklusivt glampingtält. I kvällssolen från terrassen har du utsikt över den klara sjön där du kan ta ett dopp eller en bastu. En trerätters middag serveras på kvällen i tältet och på morgonen väntar er en frukostkorg full med färskt bröd, frukt ägg och nybryggt kaffe.


Så hanterar vi Covid-19 

Med anledning av Covid-19 kommer vi att arbeta med fysisk distans och är du sjuk eller känner dig krasslig ska du ej medverka på denna aktivitet. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har alltid med oss handsprit på turen och kan erbjuda ytsprit på gården.


Varmt välkomna! 


Anmälan

 
 
 
 
Nej - tar med egen
Ja - behöver hyra
 
Ja
Nej
 
 
 
 
 
 

Information


Tid

Söndag 4 juli 2021

Kl 09.30 - 16.00


Pris

1 250 kr (inkluderar förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika)

 

Om Veronica Carlson


Jag fick min första MTB 2009 det blev kärlek vid första ögonkastet. Jag genomförde en del cykellopp de första åren, sen några år tillbaka fokuserar jag på cykelglädjen mer än prestation. Friheten som finns i cyklingen i kombination med skogen, doften ifrån mossan är mitt livselixir. 


Genom sitt företag We Ride MTB

leder Veronica guidningar, kurser och läger där hon med trygga metoder lär ut tekniken stegvis som gör dig till en säker cyklist.


Deras motto är att du ska lyckas och känna glädjen över att bemästra stigar och leder med ett inre leende och en säkerhet som bara träning kan ge dig.


De erbjuder en modern kombination av cykling, personlig utveckling och upplevelser.