Aktiviteter

Äventyret kan börja!

Vi samarbetar med erfarna och duktiga utövare som kommer ut till Havrevreten för att ge er en alldeles speciell upplevelse under er vistelse här.

Behandlingarna bokas i förväg innan er ankomst. Bekräftelse får ni via mejl samt info om betalning.

I vår glamping ingår alltid

Cykel

Båtar

Bastu

Strand

Lugn för två

1.700 kr för två personer

75 min behandling: massage och fotbad.

Klockslag enligt överenskommelse. Bokas i förväg.

Denna otroligt avslappnande behandling bokar man för två. Medan den ena personen får en massage under 25 min får din partner/kompis ta ett fotbad med havssalt och örter. Fotbadet utför man själv med tvål, fotfil och avslutar med en fotsalva gjord av vår örtterapeut. Sedan byter ni plats med varandra. Välgörande te och frukt serveras.

Massage

900–1.000 kr

45/60 min behandling

Klockslag enligt överenskommelse. Bokas i förväg.

Djupgående muskelmassage efter en dag på Sörmlandsleden? Eller en mjukgörande behandling för fullkomlig avslappning? Du väljer.

Välgörande te och frukt serveras.

Örtvandring

950 kr (max 8 personer)

1 timmes promenad

Klockslag enligt överenskommelse. Bokas i förväg.

Vill du följa med på en inspirerande läkeörtsvandring bland skog och äng? En örtterapeut visar vad man kan göra med läkeörterna nu och vad man gjorde med dessa förr. Du lär dig också vad som är bra att ha i sitt husapotek.

Skogsbad

950 kr (2-5 personer) 1 timmes promenad. 

För fler deltagare än 5 personer be om prisuppgift.

Klockslag enligt överenskommelse. 

Skogsbad handlar om mycket långsam vandring i skog med guide. Vi vandrar tillsammans i stillhet i närvaro med oss själva, varandra och naturen. Du får en mjuk guidning samt tid för egen reflektion och upplevelse.

Ta med varma kläder och något att sitta på för att hålla dig varm när du sitter stilla. Regnjacka vid ostadigt väder. Vid mycket dåligt väder kan evenemanget ställas in och då meddelas detta samma dag.

Haiking Sörmlandsleden

Sörmlandsleden passerar nere vid sjön och lockar till att utforska. Leden är en av Sveriges längsta natur- och kulturvandringsleder med sina 1 000 km som går runt hela Sörmland ända upp till Stockholm.

Etapp 54 passerar förbi oss och är markerad med orangefärgade ringar runt träd och stolpar, skyltar med texten SÖRMLANDSLEDEN och S-pilar.

Personlig träning/ duoträning

1.000kr / 1.700 kr

60 min

Vi tränar utomhus med olika redskap och såklart även det naturen har att erbjuda. Uppge önskemål och eventuella skador/begränsningar som träningen kan anpassas utefter dina/era förutsättningar.